Vores Partnere

Oneflow

Oneflow er en platform, der automatiserer hele kontraktprocessen fra start til slut – alt samlet ét sted. De omdanner klodsede, statiske kontrakter til brugbare, troværdige digitale kontrakter. Processerne er hurtigere, og beslutningerne er bedre. Det er en smartere måde for virksomheder at håndtere deres kontrakter.

Membrain

Fokus på adfærd, men ikke kun data. Membrains holistiske tilgang øger din salgseffektivitet og reducerer dit tidsforbrug foran computeren. Membrain forenkler din “technology stack”, kræver mindre tilpasning og en mere fleksibel prismodel til Lite-brugere.

Dig?

Gå ikke glip af muligheden for at blive en af vores betroede partnere! Vores stærke platform vokser, og vi er mere end glade for at byde dig velkommen til vores Smartforce familie. Læs mere om vores partnerskabsfilosofi samt mulighederne for et partnerskab med Smartforce her.

Samarbejde?

Vi tror på et stærkt fællesskab – jo større, jo stærkere står vi! Hos Smartforce ønsker vi at give hurtigere adgang til de rigtige kandidater og konsulentbureauer, uanset hvor de befinder sig – om det er i et andet netværk, via sociale medier eller på deres eget website. Vi ønsker at samle konsulentbranchen og øge mulighederne for gode og effektive partnerskaber, uafhængigt af din geografiske placering.Vi ved, at denne rejse vil skalere hurtigt

Vores partnerskabsprogram tilbyder

Med vores partnerskaber ønsker vi at understøtte konsulentbranchen med værktøjer, der kan hjælpe til at optimere deres drift og forretning.

Vi er klar til at hjælpe dig